UROGINECOLOGIA

INCONTINÈNCIES I PROLAPSES

DISFUNCIONS SEXUALS

DOLOR PÈLVIC CRÒNIC

Factors com l’embaràs, el part o la menopausa poden fer que sorgeixin patologies com les incontinències o els prolapses dels òrgans pelvians.
Si tens incontinència urinària, la fisioteràpia pot ajudar-te a sentir-te segura en les teves activitats diàries recuperant la força i el to del teu abdomen i perineu, normalitzant el teu desig miccional i aprenent a gestionar els esforços per tal de proporcionar-te la millor qualitat de vida possible.
Pot ser que pateixis d’incontinència fecal o de gasos. En aquest cas és important que es realitzi un tractament per a normalitzar el to de l’esfínter anal, regular el trànsit intestinal, millorar el trofisme de la mucosa anus-rectal i reequilibrar la força abdominal i perineal.
El prolapse és el descens, en major o menor grau, dels diferents òrgans pelvians (bufeta, úter i recte). Les causes més habituals són una mala qualitat en el teixit que aguanta aquestes estructures o una falta de to abdominal i perineal. A DonaB dissenyarem un pla de tractament per a millorar les propietats del teixit, restablir la força abdominal i del sòl pelvià i millorar la sensació de pesadesa.

La fisiosexologia és la branca de la fisioteràpia que tracta les disfuncions sexuals. Aquestes poden venir provocades per diferents factors que influeixen a què no es gaudeixi plenament de les relacions. Perquè hi hagi una bona qualitat en la vida sexual d’una dona cal tenir bon to perineal, una bona lubricació i que no hi hagi punts de tensió en el sòl pelvià.
T’ajudarem a disminuir els dolors durant les relacions sexuals, normalitzarem les tensions de la teva pelvis i perineu, millorarem el trofisme dels teus genitals, normalitzarem el to del teu sòl pelvià i augmentarem la força de la musculatura perineal.

El dolor pèlvic crònic pot arribar a ser molt molest. Normalment es presenta per sota del melic i entre els malucs, i es considera com a tal si la seva durada passa dels sis mesos. La persona que ho pateix pot experimentar un dolor intens i constant, intermitent o bé amb sensació de rampes o pesadesa en la zona profunda de la pelvis. A més, també pot tenir dolor en les relacions sexuals, a l’hora de defecar o orinar o quan s’està asseguda durant un període llarg de temps.
Treballarem per a normalitzar les tensions de la pelvis, aprendrem tècniques de relaxació específica o global, disminuirem les sensacions invalidants del teu dia a dia, reequilibrarem el teu sistema nerviós i incorporarem diferents pautes per a optimitzar la teva qualitat de vida.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para mostrarte publicidad relacionada con sus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad
Obrir xat
Hola
Com et podem ajudar?